eluminator content management system
eluminator information eluminator feature list eluminator hosting eluminator demonstration kontaktinformation
Her er du: Forside eluminator feature list eluminator addons eluminator Cluster Module Vis sitemap...Printvenlig udgave...
ELUMINATOR ADDONS
 
SØGNING
eluminator Cluster Module Sidegenerering tog 0.01 sekunder.


eluminator Cluster Module - for ekstra krævende og kritiske websites.

Med eluminator Cluster Module sættes flere servere sammen i et cluster, der arbejder sammen om at præsentere websitet for brugeren.

Hvis der skulle opstå driftsproblemer med en af serverne i clusteret, eller hvis en af serverne i clusteret skal opgraderes, vil denne automatisk blive afkoblet clusteret, og en anden server vil overtage dens arbejde.

Når serveren igen er online vil den replikere sine data med de andre servere i clusteret, således at ændringer foretaget mens den var nede vil blive modtaget. Derefter indsættes serveren automatisk i clusteret igen. 

Med eluminator Cluster Module nedbringes websitets nedetid dermed til et absolut minimum, da der altid vil være servere til at svare på forespørgsler.


eluminator Cluster Module er primært for store, krævende og kritiske websites, og er derfor kun muligt i forbindelse med eluminator Enterprise.© 2001-2020 · e-commerce technology · Langholts Ager 1a · 8300 Odder · DenmarkGo to the top of the document...