eluminator content management system
eluminator information eluminator feature list eluminator hosting eluminator demonstration kontaktinformation
Her er du: Forside eluminator information eluminator - strukturen Vis sitemap...Printvenlig udgave...
ELUMINATOR INFORMATION
 
SØGNING
eluminator - strukturen Sidegenerering tog 0.006 sekunder.


eluminator er opbygget efter en simpel struktur, der gør det nemt at migrere til systemet.

I eluminator CMS er design og indhold adskilt. Derved sikres, at redaktørerne ikke ved et uheld kan ændre i designet, og at designet altid kan ændres uafhængigt af indhold, f.eks. hvis et nyt layout ønskes.

Yderligere kræves der ingen tekniske eller grafiske færdigheder for at vedligeholde eller publicere indhold på et eluminatorbaseret website. Den logiske adgangskontrol muliggør uddelegering af vedligeholdelsen af sitet til relevante afdelinger eller personer med den korrekte viden indenfor afgrænsede dele af sitet. Dette sikrer en kortere og nemmere arbejdsproces fra kilde til modtager.

Med en eluminator løsning vil alle sider automatisk fremtræde konsistente og med samme layout. Menuer, sitemaps og søgefunktioner vil ligeledes automatisk blive opdateret.

Elementer i eluminator

  • Indhold.
  • Grafisk design/layout i form af templates.
  • Eluminator server installeret ved e-commerce technology. Gemmer indhold, vedligeholder automatisk strukturen, genererer website og giver adgang til nem, brugervenlig administration af websitet.
  • Eventuelt udvidelses-moduler med yderligere funktionalitet. For yderligere information omkring eluminator addons klik her.

 

Opbygning af et eluminator baseret site
Et eluminator baseret websitet opbygges altid i tæt samarbejde med kunden, webmaster, webdesignere og eventuelt et reklamebureau. Reklamebureauet og webdesignerne udarbejder det grafiske design, der resulterer i et antal templates som definerer 'look and feel' samt funktionalitet. Indholdet til websitet opbygges af virksomhedens ansatte, eventuelt med hjælp fra webmasteren. Webmasteren står desuden for adgangskontrollen til websitet.


© 2001-2023 · e-commerce technology · Overskov 11 · 8300 Odder · DenmarkGo to the top of the document...